Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballengushte
ballëngushtë:

ballëngúshtë mb., edhe si em., që e ka ballin të ngushtë; kund. ballëgjerë.

Antonime:
ballëgjerë