Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballehapur
ballëhapur:

ballëhápur (ballëhápët) ndajf., edhe si mb., me ndërgjegje të pastër; me guxim, ballëlart: e priti ballëhapur.

Sinonime / Të përafërta:
ballëlart