Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës ballefshehur
ballëfshehur:

ballëfshéhur mb., edhe si em., që fshihet nga turpi për një faj.