Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballecelur
ballëçelur:

ballëçélur (ballëçélët) ndajf. 1. ballëhapur; me fytyrë të qeshur. 2. si mb. i qeshur, i çelur.

Sinonime / Të përafërta:
ballëhapur