Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballargjende
ballargjende:

ballargjénde mb. poet., edhe si em. f., ballëndritur.

Sinonime / Të përafërta:
ballëndritur