Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballëvenetik
ballëvenetik:

ballëvenetík,-e mb. kryes. f., edhe si em. f., poet. ballëlartë; ballëndritur.

Sinonime / Të përafërta:
ballëlartë
ballëndritur