Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballërrudhur
ballërrudhur:

ballërrúdhur mb. ballëngrysur; i menduar.

Sinonime / Të përafërta:
ballëngrysur