Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballëngrysur
ballëngrysur:

ballëngrýsur mb. i ngrysur në fytyrë, i zymtë.