Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ballëfshehur
ballëfshehur:

ballëfshéhur mb., edhe si em., që fshihet nga turpi për një faj.