Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës ballëdjersitur
ballëdjersitur:

ballëdjersítur mb. që punon shumë dhe jeton me djersën e vet.