Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës ballëbreshtëz
ballëbreshtëz:

ballëbréshtëz,-a f. sh. -a(t) bot. barishte si grashina, me lule të bardha të renditura si të akacies.