Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës balkrocë
balkrocë:

balkróc/ë,-a f. sh. -a(t) trëndafil me lule të bardha; trëndafil breshke.