Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës baktermbartës
baktermbartës:

baktermbártës,-e mb., edhe si em., spec. mikrobmbartës.

Sinonime / Të përafërta:
mikrobmbartës
Të ngjashme:
baktermbytës:

baktermbýtës,-e mb. spec. mikrobmbytës.