Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bakshish
bakshish:

bakshísh,-i m. sh. -e(t) bised. para që i jepen dikujt për shërbime të vogla mbi vlerën e punës që bën: nuk merr bakshish.