Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bakerxhi
bakërxhi:

bakërxhi,-u m. vjet. bakërpunues.

Sinonime / Të përafërta:
bakërpunues
Të ngjashme:
kakërdhi:

kakërdhí,-a f. sh. -(të) bajgë në trajtë kokrrizash e dhive etj.: kakërdhi delesh (minjsh).