Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bakerpunues
bakërpunues:

bakërpunúes,-i m. sh. -(it) ai që punon ose ndreq enë e sende prej bakri.