Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bakalaro
bakalaro:

bakaláro,-ja f. sh. -(t) zool. peshk i madh i deteve të Veriut, që hahet zakonisht i tharë e i kripur.