Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bajmakthi
bajmakthi:

bajmákthi ndajf. bised. duke i hedhur këmbët si bajmak, vëngthi: ecën bajmakthi.

Sinonime / Të përafërta:
vëngthi