Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bajamishte
bajamishtë:

bajamísht/ë,-a f. sh. -a(t) pemishte me bajame.

Të ngjashme:
bananishte:

bananísht/e,-ja f. sh. -e(t) pemishte bananesh.