Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bahçevan
bahçevan:

bahçeván,-i m. sh. -ë(t) bised. kopshtar.

Sinonime / Të përafërta:
kopshtar