Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bagëtisht
bagëtisht:

bagëtísht ndajf. në mënyrë të trashë; keq; egër, si kafshë, shtazërisht: punon njerëzisht e ha bagëtisht (fj. u.).

Sinonime / Të përafërta:
egër
shtazërisht
Të ngjashme:
babëzisht:

babëzísht ndajf. me babëzi, si i babëzitur.