Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bafasisht
bafasisht:

bafasísht ndajf. befas.

Sinonime / Të përafërta:
befas
Të ngjashme:
barazisht:

barazísht ndajf. barabar.