Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës badihava
badihava:

badihavá ndajf. bised. 1. falas a thuajse falas: e bleu badihava. 2. fig. kot, në erë, në tym: fliste badihava.

Sinonime / Të përafërta:
kot