Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës babezitem
babëzitem:

babëzít/em vetv., -a (u), -ur më hyn babëzia.

Të ngjashme:
babëzitje:

babëzítj/e,-a f. veprimi dhe gjendja sipas foljes.

babëzitur:

babëzítur (i, e) mb. që është babëzitur: hante si i babëzitur.