Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës babagjysh
babagjysh:

babagjýsh,-i m. sh. -ër(-rit) 1. gjysh. 2. një plak (kur i drejtohemi me nderim).

Sinonime / Të përafërta:
gjysh