Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bërxollë
bërxollë:

bërxóll/ë,-a f. sh. -a(t) thelë e hollë mishi nga pjesa e brinjëve dhe e kurrizit.

Të ngjashme:
kërtollë:

kërtóll/ë,-a f. sh. -a(t) krahin. patate.