Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bërthokël
bërthokël:

bërthók/ël,-la f. sh. -la(t) bërthamë peme; pemë me bërthamë.

Të ngjashme:
bërthokëlor:

bërthokëlór,-e mb., edhe si em. f., bërthamje.