Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës axhusteri
axhusteri:

axhusterí,-a f. tek. lëmimi e përpunimi me dorë i pjesëve të makinave ose të pajisjeve; puna e mjeshtëria e axhustatorit; degë e mekanikës për këto lloje punimesh.