Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës axhamillek
axhamillëk:

axhamillë/k,-ku m. sh. -qe(t) bised. kalamallëk: bën axhamillëqe.

Sinonime / Të përafërta:
kalamallëk
Të ngjashme:
xhamllëk:

xhamllë/k,-ku m. sh. -qe(t) ndarje a mbyllje me xham; dritare a kornizë e madhe me xham, qelqnajë: mbulesë me xhamllëk.