Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës axhamillëk
axhamillëk:

axhamillë/k,-ku m. sh. -qe(t) bised. kalamallëk: bën axhamillëqe.

Të ngjashme:
xhamllëk:

xhamllë/k,-ku m. sh. -qe(t) ndarje a mbyllje me xham; dritare a kornizë e madhe me xham, qelqnajë: mbulesë me xhamllëk.