Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës avullueshmëri
avullueshmëri:

avullueshmërí,-a f. spec. të qenët i avullueshëm; shkalla e avullimit.