Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës avullsjelles
avullsjellës:

avullsjéllës,-i m. sh. -(it) tek. sistem gypash e pajisjesh për të çuar avullin diku.