Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës avullsjellës
avullsjellës:

avullsjéllës,-i m. sh. -(it) tek. sistem gypash e pajisjesh për të çuar avullin diku.