Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aviotransport
aviotransport:

aviotranspórt,-i m. transport me mjete të fluturimit ajror.

Të ngjashme:
autotransport:

autotranspórt,-i m. transport me automjete.