Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aviobombë
aviobombë:

aviobómb/ë,-a f. sh. -a(t) bombë e madhe, që hidhet nga një mjet i fluturimit ajror.