Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës avdeshane
avdeshanë:

avdeshán/ë [lexo: abdes-hánë],-a f. sh. -a(t) vjet. 1. sqoll. 2. nevojtore.

Sinonime / Të përafërta:
sqoll
nevojtore