Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës avdeshanë
avdeshanë:

avdeshán/ë [lexo: abdes-hánë],-a f. sh. -a(t) vjet. 1. sqoll. 2. nevojtore.