Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës avashllëk
avashllëk:

avashllëk,-u m. bised. ngadalësi: e ka nisur me avashllëk.

Sinonime / Të përafërta:
ngadalësi