Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës autoritetshëm
autoritetshëm:

autoritétsh/ëm (i), -me (e) mb. libr. që ka autoritet; që mund t’i besohet pa asnjë dyshim: shkrimtar i autoritetshëm.