Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës automatikisht
automatikisht:

automatikísht ndajf. 1. tek. në mënyrë automatike. 2. fig. pa u menduar ose pa vetëdije, si automat: përsërit automatikisht. 3. vetvetiu, pa ndonjë veprim plotësues: kalon automatikisht një klasë më lart.

Sinonime / Të përafërta:
vetvetiu