Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës autokritike
autokritik:

autokritík,-e mb. vetëkritik: qëndrim autokritik.

autokritikë:

autokritík/ë,-a f. vetëkritikë: bëj autokritikë.

Sinonime / Të përafërta:
vetëkritik
Të ngjashme:
autokratik:

autokratík,-e mb. libr. që lidhet me autokracinë, i autokracisë; që mbështetet në autokraci: pushtet autokratik.