Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës autoklavë
autoklavë:

autokláv/ë,-a f. sh. -a(t) tek. enë krejt e mbyllur për sterilizimin e veglave mjekësore etj. me avull të nxehtë.