Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës autokinema
autokinema:

autokinemá,-ja f. sh. -(të) automjet i pajisur me aparat për të shfaqur filma.