Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës autoinspektorat
autoinspektorat:

autoinspektorát,-i m. sh. -e(t) organ shtetëror që kontrollon zbatimin e rregullave të qarkullimit rrugor dhe gjendjen e automjeteve.