Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës autodidakt
autodidakt:

autodidákt,-e mb., edhe si em., që mëson e arsimohet vetë, pa ndjekur shkollë të rregullt.