Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës australian
australian:

australián,-i m. sh. -ë(t) banor vendës i Australisë ose me prejardhje nga Australia.

australian:

australián,-e mb. që lidhet me australianët a me Australinë, i australianëve a i Australisë: kontinenti australian; struci australian.

Të ngjashme:
australiane:

australián,-e, -ja f. sh. -e(t).