Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës atypari
atypari:

atypári ndajf. 1. diku aty afër; kund. këtupari. 2. rreth asaj kohe; qëpari: në mars o atypari.

Antonime:
këtupari