Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ateditshem
atëditshëm:

atëdítsh/ëm (i), -me (e) mb. i asaj dite: takimi i atëditshëm.

Të ngjashme:
njëditshëm:

njëdítsh/ëm (i), -me (e) mb. vjet. i pardjeshëm; i dikurshëm: shiu i njëditshëm.