Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës atdhemohues
atdhemohues:

atdhemohúes,-e mb., edhe si em., që mohon atdheun e vet.