Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës atëkohë
atëkohë:

atëkóhë ndajf. atëherë.

Sinonime / Të përafërta:
atëherë
Të ngjashme:
atëbotë:

atëbótë ndajf. atëherë.